Turning Point - Licht, LED & Geluid Verhuur | Verkoop | Advies | Installatie

Over ons

Turning Point Licht, LED & Geluid is een jonge onderneming, gevestigd in Horst.

Mijn naam is Matty Hermans, 27 jaar oud en geboren en getogen in Horst aan de Maas. Van jongs af aan is licht en geluid mijn grootste hobby. Hier heb ik mijn beroep van kunnen maken en dat is natuurlijk fantastisch!

Tijdens mijn opleiding Elektronica, die ik in Eindhoven heb gevolgd en afgerond, is mijn interesse in Licht en Geluid steeds verder gegroeid tijdens mijn succesvolle stages, o.a. bij Lagotronics in Venlo.

Licht en Geluid inspireerde mij steeds meer en daardoor ben ik al tijdens mijn opleiding begonnen met de aanschaf van eigen apparatuur en de verhuur hiervan. Doordat de vraag hiernaar toenam is daar in een later stadium de installatie van Led en PA voor orkesten en bands bijgekomen. Omdat ik veel gevraagd ben en goede kritieken op mijn afgeleverde werk ontvangen heb, ben ik sinds juni 2012 fulltime bezig met mijn eigen bedrijf.

Turning Point Licht, LED & Geluid verhuurt, adviseert en verkoopt alles op het gebied van licht, LED en geluid. Daarnaast kan ik uw licht/geluidinstallatie installeren en onderhouden. Ik maak ieder feest sfeervol en kan voor u desgewenst DJ's en / of artiesten leveren. Voor orkesten en bands verzorgen wij de PA, voor uw feest of evenement kunnen wij passende LED verlichting bieden. Voor grote evenementen hebben wij professionele lasershows in ons assortiment en ook kunnen bedrijven bij Turning Point terecht voor apparatuur voor presentaties en seminars.

Turning Point Licht, LED & Geluid is uw professionele partner in ambiance!

Turning Point neemt Green Sound & Light over

Onlangs hebben wij als Turning Point ons collegabedrijf Green Sound and Light overgenomen. Voor voormalig eigenaar Ton van de Pas was het een lastige kwestie. 'Hoe draag ik met zorg mijn bedrijf over aan een waardige vervanger?' Deze oplossing werd gevonden in de vorm van Turning Point. Wij waren een tijd geleden al een samenwerking aangegaan. De professionele manier van werken en het belang van de klant staat bij beide partijen hoog in het vaandel. Dit betekent dat ons verhuurprogramma is uitgebreid. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. 

Voor zowel particulieren, bedrijven, horeca en verenigingen; Turning Point Licht, LED & Geluid heeft in samenwerking met andere PA- en videoregistratiebedrijven altijd een maatwerkoplossing voor u als klant. Ik ben voor iedereen laagdrempelig, betaalbaar en bied genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en alle individuele wensen voor u als klant.

Turning Point Licht, LED & Geluid is tevens sponsor van Wittenhorst 10 (voetbalvereniging uit Horst) en HC Horst, de plaatselijke hockeyvereniging.

Neem voor meer informatie verblijvend contact op.